En handdukstork är både bekvämt, smart och energieffektivt. Dessa är klara fördelar om du bor i trakterna kring Östersund, där det finns större behov av uppvärmning under en längre del av året, än i de mer södra delarna av Sverige. Desto större anledning – och desto mer värt – att satsa på en handdukstork om du bor i Östersund eller på andra nordliga breddgrader, med andra ord! En handdukstork kan ersätta elementet i badrummet och har då dubbel funktion som värmekälla och handdukstork.

En handdukstork – många möjligheter

Handdukstorken tjänar som både tork och uppvärmningsdon självklart för handdukar, men också för blöta kläder efter ett sport-pass till exempel. Den fungerar även som en värmekälla för att torka upp i badrummet så att ditt hem är bättre skyddat från fuktskador, och förstås som ett dekorativt element i ditt hem. Vid kombidrift eller eluppvärmning fungerar en handdukstork lika bra på sommaren som på vintern.

Om du hellre vill handla i en fysisk butik än över nätet, är du varmt välkommen till vår återförsäljare i Östersund!
Här kan du se och uppleva våra handdukstorkar på plats, och få en genuin känsla för hur de kan komma att fungera i just ditt hem.

Varmt välkommen!