Det finns många fördelar med en handdukstork. Dels är de energieffektiva då man i de flesta fall kan använda handdukstorken istället för element, och dels är de väldigt bekväma: barnens blöta vantar torkar på nolltid, och rummet med handdukstorken håller en jämn och behaglig temperatur. Vi på Virab vill förena nyttotänk med snygg och modern design, därför har vi ett stort sortiment av snygga handduktorkar i tidsenligt utförande, perfekta både för dig som bor modernare eller kanske i en sirlig sekelskifteslägenhet i Stockholm.

Handdukstorken – ett inredningselement

Vi på Virab har handdukstorkar för alla behov och preferenser. I vårt sortiment finns allt från klassiska handdukstorkar med symmetrisk form, till torkar med liten hylla överst, för att förvara snyggt ihopvikta handdukar – och garantera att de alltid är lyxigt varma när de sedan ska användas!
Vi har också handdukstorkar som är speciellt anpassade för små utrymmen, och även torkar där man kan välja mellan flera storleksalternativ.

Återförsäljare i Stockholm

Vill du hellre handla i en fysisk butik, istället för över nätet? Ibland kan det tillföra något alldeles extra att få se och uppleva handdukstorken live, för att få en bättre bild av hur den kan funka med din övriga inredning. Du är mycket välkommen till någon av våra återförsäljare av handdukstorkar i Stockholm, vi finns både i centrala Stockholm, Bromma och Täby.

Varmt välkommen!